KYLMÄSÄHKÖTYÖT PORIN, TURUn ja TAMPEREEN SEUDULLA

LAADUKAS JA TOIMINTAVARMA KYLMÄSÄHKÖASENNUS PORI, RAUMA, Turku ja TAMPERE

Kauppojen pakaste- ja kylmäosastojen toimintavarmuus on suuressa roolissa kauppojen liiketoiminnassa. Jos kylmälaitteisiin tulee vika, aiheuttaa se valtavia tulonmenetyksiä ja ylimääräisiä kustannuksia yritykselle. Vaski Sähkö Oy tarjoaa laadukkaat ja turvalliset kylmäsähköistykset luotettavasti mm. alueella Laitila, Uusikaupunki, Vehmaa, Valtola, Eura, Rauma, Lappi, Eurajoki, Säkylä, Yläne ja lähialueet.

Vaski Sähkö on erikoistunut kauppojen kylmälaitteiden asennuksiin ja muihin kylmäsähkötöihin. Uusien direktiivien mukaisten kylmälaitteiden asennusten yhteydessä on usein hyvä sähkösaneerata muutkin liiketilan sähköt. Energiatehokkaammat ja toimintavarmemmat sähköjärjestelmät voivat säästää yritykselle paljon rahaa, sillä jos kylmälaitteisiin tulee vika, se voi aiheuttaa suuria tulonmenetyksiä ja kustannuksia yrittäjälle. Tarjoamme kylmälaitteiden sähköasennusta ja kylmäsähkötöitä Porin, Turun ja Tampereen seudulla. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

KOKENUT KYLMÄSÄHKÖURAKOITSIJA SATAKUNNASTA

Kylmätilojen sähköistysten lisäksi asennamme ja sähköistämme kauppojen ja elintarvikkeiden tuotantotilojen kylmiöt ja kylmäsäilytystilat.Olemme erikoistuneet nimenomaan kylmäsähkötöihin.

Toimipisteemme sijaitsee Laitilassa, mutta toteutamme sähkötyöt ja kylmälaitteiden sähköasennukset koko Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueella. Palvelumme perustana ovat täsmällisyys, luotettavuus ja ammattilainen, kestävä työjälki. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sähköalalta ja tartumme mielellämme haastaviin toimeksiantoihin.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

UUSI F-KAASUASETUS ASETTAA RAJOITUKSIA KYLMÄSÄHKÖSSÄ KÄYTETTÄVIEN KYLMÄAINEIDEN KÄYTÖLLE

Uusi EU:n F-kaasuasetus asettaa rajoituksia kylmäsähkössä käytettävien kylmäaineiden käytölle. Tämä tarkoittaa sitä, että kauppojen, ammattikeittiöiden ym. on uusittava jäähdytyslaitteistonsa lähivuosien aikana. Asetus kieltää vuodenvaihteesta alkaen ammattikeittiöiden ja kauppojen kylmälaitteissa sellaisten kylmäaineiden käytön, jonka GWP-arvo on yli 2 500. Vuodesta 2022 alkaen rajaksi tulee 150. GWP kertoo aineen vaikutuksen ilmaston lämpenemiseen.

LAADUKAS, LUOTETTAVA JA TURVALLINEN KYLMÄSÄHKÖASENNUS POri, Rauma, tampere JA TURKU

Satakunta:
Kylmäsähkötyöt /  kylmälaitteiden sähköasennus: mm. Laitila, Uusikaupunki, Pori, Rauma, Harjavalta, Kokemäki, Eura, Eurajoki  Tampere, Huittinen, Kokemäki, Harjavalta ja lähialueet. 

Häme ja Pirkanmaa
Kylmäsähkötyöt ja kylmälaitteiden sähköasennus mm. Tampere, Nokia, Lempäälä, Orivesi, Kangasala, Sastamala, Toijala, Valkeakoski, Forssa, Hämeenlinna ja lähialueet.

Varsinais-Suomi: 
Kylmäsähkötyöt ja kylmälaitteiden sähköasennus mm. Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Loimaa, Paimio, Masku, Salo ja lähialueet.