SÄHKÖURAKOINTI SATAKUNTA, PIRKANMAA JA VARSINAIS SUOMI

LAADUKAS SÄHKÖURAKOINTI PORI, RAUMA, TURKU JA TAMPERE

Etsitkö laadukasta ja turvallista sähköurakoitsijaa huolehtimaan yrityksesi tai omakotitalosi sähkötöistä tai isommista sähköurakoista? Ota yhteyttä Vaski Sähköön – meillä on yli 20 vuoden kokemus sähköalalta.

Olemme erikoistuneet erilaisten yrityskiinteistöjen, kuten teollisuushallien ja myymälöiden sähkötöihin. Olemme toteuttaneet laajasti Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueella erilaisia sähkösaneerauksia sekä sähkötöitä uudiskohteisiin. Tilatessasi kiinteistösi sähkötyöt meiltä, saat kokonaisvaltaisen palvelun sähkösuunnittelusta ammattitaidolla toteutettuun sähkäasennukseen ja sähköurakointiin. Suunnitteluvaiheessa käydään tarkasti läpi asiakkaidemme tarpeet, sekä kohteen asettamat vaatimukset. Yritystilojen sähkösuunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon mm. turvallisuus, energiatehokkuus ja asiakkaan tarpeet käytettävyydestä hyvään valaistukseen, joka tukee tiloissa tehtävän työn vaatimuksia. Tarjoamme sähköurakointia Porin, Turun ja Tampereen seudulla. 

Toteutamme sähköurakoinnit aina vastuullisesti ja turvallisesti. Noudatamme huolellisesti jo suunnitteluvaiheessa sovittua kustannusarviota ja aikataulua. Nämä arvot ovat sähköpalvelumme kulmakivi. Lopuksi testaamme ja tarkistamme tehdyt työt yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme tarvittavat viimeistelyt.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

KOKENUT SÄHKÖURAKOITSIJA

Meille on kertynyt kattavasti kokemusta eri kokoisten liike- ja tuotantotilojen sähkötöistä. Olemme varma valinta, olipa kyse sitten vanhan kohteen sähkösaneerauksesta tai uuden kohteen sähköistyksestä. Olemme toteuttaneet sähkötöitä mm:

· myymälöihin
· kauppojen kylmäosastoihin
· liiketiloihin
· teollisuushalleihin
· toimistotiloihin
· omakotitaloihin

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

MIKSI VALITA VASKI SÄHKÖ?

1. Ammattitaitoinen ja turvallinen sähköurakoitsija
Tarjoamme sähköasennukset ja sähköurakoinniti yli 20 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Olemme kokenut ja turvallinen ammattilainen. 

2. Tukesin myöntämät S2-asennusoikeudet
Meillä on Tukesin myöntämät S2-asennusoikeudet (sähköasennusoikeudet aina 1 000 volttiin asti). Erikoisosaamistamme ovat kauppojen ja tuotantotilojen kylmäsähköasennukset. Valitessasi meidät toteuttamaan sähkötyöt varmistat sen, että laitteet ja sähköt on asennettu oikein ja ylimääräisiltä tulonmenetyksiä aiheuttavilta ongelmilta vältytään.

3. Pitävä aikataulu ja realistinen kustannusarvio sähkötöistä
Meille on kunnia-asia toimia ennakkoon sovitun aikataulun mukaisesti ja haluamme tarjota realistisen kustannusarvion sähkötöistä jo projektin alussa. Tämä on tärkeää varsinkin suuremmissa rakennushankkeissa, joissa useasti aikataulut ja budjetit tahtovat venyä. Meidän kanssamme asioidessa varmistut siitä, että rakennushankkeen sähkötöiden hinta pysyy sovitussa.

LAADUKAS JA TURVALLINEN SÄHKÖURAKOINTI SATAKUNTA JA VARSINAIS-SUOMI

Satakunta:
Sähköurakointi: mm. Laitila, Uusikaupunki, Pori, Rauma, Harjavalta, Kokemäki, Eura, Eurajoki  Tampere, Huittinen, Kokemäki, Harjavalta ja lähialueet. 

Häme ja Pirkanmaa
Sähköurakointi: mm. Tampere, Nokia, Lempäälä, Orivesi, Kangasala, Sastamala, Toijala, Valkeakoski, Forssa, Hämeenlinna ja lähialueet.

Varsinais-Suomi: 
Sähköurakointi mm. Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Aura, Loimaa, Paimio, Masku, Salo ja lähialueet.