SÄHKÖASENNUS LAITILA, UUSIKAUPUNKI, EURA JA LÄHIALUEET

LAADUKAS JA JA TURVALLINEN SÄHKÖASENTAJA PALVELUKSESSASI

Etsitkö laadukasta ja turvallista sähköasentajaa? Vaski Sähkö Oy tarjoaa laadukkaat ja huolelliset sähköasennukset aina asiantuntevasti ja turvallisesti. Palvelemme sähköasennuksissa niin yksityksiä kuin yksityisiä kotitalouksiakin, myös julkinen sektori kuuluu asiakaskuntaamme.

Toteutamme sähköasennukset aina vastuullisesti ja turvallisesti. Noudatamme huolellisesti jo suunnitteluvaiheessa sovittua kustannusarviota ja aikataulua. Nämä arvot ovat sähköpalvelumme kulmakivi. Sähköasennuksen lopuksi testaamme ja tarkistamme tehdyt työt yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme tarvittavat viimeistelyt. Tarjoamme sähköasennusta pääosin alueella Laitila, Uusikaupunki, Eura ja muu Satakunta. Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköasennuspalvelustamme.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

MIKSI VALITA VASKI SÄHKÖ OY?

1. Ammattitaitoinen ja turvallinen sähköurakoitsija
Tarjoamme sähköasennukset ja sähköurakoinniti yli 20 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Olemme kokenut ja turvallinen ammattilainen. 

2. Tukesin myöntämät S2-asennusoikeudet
Meillä on Tukesin myöntämät S2-asennusoikeudet (sähköasennusoikeudet aina 1 000 volttiin asti). Erikoisosaamistamme ovat kauppojen ja tuotantotilojen kylmäsähköasennukset. Valitessasi meidät toteuttamaan sähkötyöt varmistat sen, että laitteet ja sähköt on asennettu oikein ja ylimääräisiltä tulonmenetyksiä aiheuttavilta ongelmilta vältytään.

3. Pitävä aikataulu ja realistinen kustannusarvio sähkötöistä
Meille on kunnia-asia toimia ennakkoon sovitun aikataulun mukaisesti ja haluamme tarjota realistisen kustannusarvion sähkötöistä jo projektin alussa. Tämä on tärkeää varsinkin suuremmissa rakennushankkeissa, joissa useasti aikataulut ja budjetit tahtovat venyä. Meidän kanssamme asioidessa varmistut siitä, että rakennushankkeen sähkötöiden hinta pysyy sovitussa.

LAADUKAS, LUOTETTAVA JA TURVALLINEN SÄHKÖASENNUS LAITILA, UUSIKAUPUNKI, Eura ja LÄHIALUEET

Laadukas ja luotettava sähköasennus alueella Laitila, Uusikaupunki, Vehmaa, Valtola, Eura, Rauma, Lappi, Eurajoki, Säkylä, Yläne ja lähialueet.